Zwem- en waterpolovereniging De Dokkelaers bestaat 50 jaar! Dit kunnen we niet zomaar voorbij laten gaan zonder het te vieren. Dit doen we op zaterdag 9 juli 2022!

De avond van 9 juli staat in het teken van leuke zwemactiviteiten voor alle afdelingen en hun vrienden en familie, daarna sluiten we af met een spetterend feest. We starten met zwemspellen bij De Dokkelympics voor onze leden. Hierna volgt een speciale voorstelling van de Synchroonzwemsters. Ook spelen we een jubileumwedstrijd tegen ‘Oude Glorie’, een team van oud-waterpololeden van De Dokkelaers. Daarna houden we een spetterende feestavond met een dj voor alle Dokkelaers, vrienden en familie!

Vanaf 18.30 uur is het zwembad open en verwelkomen we jong, oud, Dokkelleden, vrienden en familie.

Het programma ziet er als volgt uit:

  • 18.30u – 19.15u Dokkelympics
  • 19.15u – 20.00u Synchroonzwemgala
  • 20.00u – 20.30u Waterpolo Clash
  • 20.30u – 01.00u Spetterend feest!

We hebben er erg veel zin in! We hopen dat iedereen die bij onze vereniging op wat voor manier dan ook, betrokken is of is geweest, in de gelegenheid is om bij dit jubileum aanwezig te zijn. Neem vooral ook je broers, zussen, vrienden en vriendinnen mee om je aan te moedigen. Dat wordt het helemaal een groot feest! Graag nodigen wij jullie uit om samen met ons dit feest te vieren en te proosten op 50 jaar Dokkelaers.

Voor de Dokkelaers leden: Via het onderstaande inschrijfformulier kun je je opgeven voor de Dokkelympics! Dit wordt een uitdagende estafette voor jong en oud met stoere obstakels, waarbij je jouw zwemkunsten en -krachten kan laten zien!

Inschrijfformulier Dokkelympics

Met sportieve groet,

Bestuur en Jubileumcommissie

Zwem- en Waterpolovereniging De Dokkelaers

De Dokkelaers bestaat 50 jaar! Dit kunnen we niet zomaar voorbij laten gaan zonder het te vieren. Daarom is er een jubileumcommissie samengesteld uit enthousiaste leden van de Dokkelaers. Samen gaan zij het komende jaar allerlei leuke activiteiten voor jong en oud organiseren. Op deze pagina wordt daarvoor alle nodige informatie gegeven. Houdt deze pagina daarom goed in de gaten voor het laatste jubileumnieuws!

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen