Synchrobeat

Het weekend van 15 en 16 juni stond voor de synchroonzwemsters van zwemvereniging de Dokkelaers in het teken van de Synchrobeat.
Afgelopen zwemseizoen wisten Mette Kolsters, Indra Duif en Isa van Opstal zich te plaatsen voor deze Nederlandse Kampioenschappen die plaats vonden in Amsterdam.

Op zaterdag begon Mette al vroeg op de dag aan haar techniek wedstrijd. Het was een groot veld en Mette zwom haar figuren heel sterk. Het is ontzettend knap dat Mette in haar eerste jaar in de Age II haar limieten heeft gehaald en zich daarmee wist te plaatsen voor dit kampioenschap. Haar enthousiaste trainster Vera is dan ook ontzettend trots op haar.

Isa en Indra begonnen hun techniek wedstrijd later op de dag. Zij zwommen in de categorie Age I hun figuren zo netjes, dat ze zich met hun gezamenlijke punten wisten te plaatsen voor de finale op zondag. Iets wat ze eigenlijk niet durfde te hopen kwam daarmee toch uit.
Op zondag zwommen zij dan ook vol trots hun duet uitvoering en wisten zelfs, tot grote trots en vreugde van trainster Tess van Dijk, de 6e plaats in de wacht te slepen.

Zwemvereniging de Dokkelaers is ontzettend trots op deze meiden en kijkt nu al uit naar volgend seizoen om met deze en alle andere synchroonzwemsters aan de slag te gaan.