Kaartjes EK Synchroonzwemmen in Eindhoven nu te bestellen

Het EK Synchroonzwemmen begint op 23 mei en eindigt op 27 mei 2012 en wordt gehouden in het Pieter van den Hoogenband Zwemstadion te Eindhoven.

Deelnemers Dokkelaers aan EK

Lynn van Krimpen, Kim Deiman, Anouk en Karlijn Horrevorts maken deel uit van de selectie van Nederland die gaan deelnemen aan het EK 2012. Op zondag 27 mei zwemmen ze voor Nederland in de FR Combination. Het Nationale duet Elisabeth Sneeuw en Nicolien Wellen proberen ook op deze zondag in de finale duet free routine hun ticket voor de Olympische Spelen in Londen 2012 te bemachtigen. De zondag wordt voor de Nationale selectie dus een spannende dag! Hopelijk zitten er veel supporters op de tribune om de Nationale ploeg, waaronder Lynn, Kim, Anouk en Karlijn aan te moedigen.

Omdat Nederland gastland is voor de EK 2012 mag Nederland de voorzwemsters bij de voorrondes leveren. Een mooie kans voor de junioren om hun uitvoeringen aan een internationale jury te laten zien. Op woensdag 23 mei zal Anouk als voorzwemster fungeren bij de Prelim Solo Technical Routine. Diezelfde dag zal Anouk samen met Lynn hun duet tonen aan de internationale jury tijdens de Prelim Duet Free Routine. Tevens zal de Nationale Ploeg, waaronder Lynn, Kim, Anouk en Karlijn, voorzwemmen op vrijdag 25 mei tijdens de Prelim Team Free Routine.

Kaartverkoop

De kaartverkoop is van start gegaan:

Er zijn vrije zitplaatsen op de tribune, dit betekent dat u een stoel naar wens kunt uitkiezen.
Via de ticket box op de site: http://www.ekdiving-synchro2012.nl/tickets/ticketshop kun je zelf het aantal kaarten bestellen dat je wenst, en meteen betalen, en een e-ticket uitprinten. Omdat de wedstrijden in Eindhoven plaatsvinden, zal eigen vervoer geen probleem zijn.

Mocht er iemand problemen ondervinden met het bestellen van de tickets, informeer dan even bij Corrie Horrevorts.

Voor meer informatie over de Europese Kampioenschappen, kijk op http://www.ekdiving-synchro2012.nl/