Uitslagen NJK Synchroonzwemmen: Goud, 2x Zilver en 3x Brons

Lynn van Krimpen en Anouk Horrevorts zijn er op zaterdag 24 maart 2012 in geslaagd om Nederlands Kampioen met hun Junioren duet te worden tijdens de Nederlandse Junioren Kampioenschappen in Emmen. Hiermee sleepten zij het ticket voor deelname met hun duet aan de Wereld Jeugd Kampioenschappen in september 2012 in Griekenland binnen. Om dit realiseren moesten ze tijdens de NJK laten zien dat ze de beste van Nederland zijn en dat ze internationaal waardig zijn om als duet te worden uitgezonden. Lynn en Anouk, beide zwemsters van Jong Oranje, ontvingen op het eind van de wedstrijddag symbolisch de internationale wedstrijdCD met de muziek van hun duet uit handen van assistent bondscoach Jitske Rademakers. Voordat ze in september aan de WJK gaan deelnemen, gaan ze tijdens de Europese Kampioenschappen in Eindhoven op 23 mei 2012 hun duet als voorzwemsters tonen aan de internationale jury. Tevens zullen ze als Nationaal Junioren duet gaan deelnemen aan de Hongaarse Open Kampioenschappen, dat plaatsvindt van 6 t/m 8 juli 2012.

Er werden echter nog meer medailles in de wacht gesleept tijdens de NJK. Zo was er 2x zilver voor Anouk op de onderdelen individuele techniek en soli. Lynn behaalde op deze 2 onderdelen de bronzen medaille. Samen met Kim Deiman, Karlijn Horrevorts, Marjetta van Esch, Marrit de Kok en PSV/STE zwemster Myrthe Ampts kwamen Anouk en Lynn uit met een groepsnummer onder de startgemeenschap De Dokkelaers-PSV/STE. Ook hiermee werd een bronzen medaille gehaald.

Voor de internationale prestaties van Anouk van afgelopen seizoen (een 9e plaats tijdens de Wereld Kampioenschappen met de Nationale ploeg) ontving zij tijdens de opening van het NJK de KNZB topsportonderscheiding.