+31 6553 759 85
info@dokkelaers.nl

Club Kleding

Club Kleding

Club Kleding

Hoodie

Deze kleurrijke en sportieve hoodie is geschikt voor vele gelegenheden. Uiteraard schrik je er tegenstanders mee af op wedstrijden, maar hij kan ook prima gedragen worden op school, op het werk, in het pretpark, bij familie, thuis, bij andere sportclubs of zomaar wanneer je er zin in hebt. Met deze knalrode hoodie straal je als geen ander jouw passie voor De Dokkelaers uit. Op de rug vind je het clublogo, groot en in het wit. Elke fanatieke Dokkelaer zou deze hoodie wel mogen bezitten! 

Shirt

Dit toffe, witte shirt is perfect voor al jouw sportieve bezigheden buiten het zwembad. Je kunt er bijvoorbeeld lekker in hardlopen, in fietsen of in gymmen. Je zou het shirt ook kunnen dragen als je in het zwembad rondloopt, maar niet in het water ligt, heb je daar al aan gedacht? Is een hoodie jou al snel te warm, maar draag je toch graag het Dokkelaers logo op de borst, dan is dit shirt helemaal voor jou. Maak je outfit af met onze korte of lange trainingsbroeken.

Lange broek

Deze comfortabele trainingsbroek is ideaal wanneer je lang in de auto moet zitten op weg naar een wedstrijd. Ook trek je hem ’s avonds of ’s weekends gemakkelijk aan, heerlijk! Na een zware training plof je er lekker mee op de bank. Zwart straalt altijd klasse uit, en bovendien staat de broek erg goed onder onze rode hoodie. Het leven is aangenamer in een trainingsbroek, en zeker in een trainingsbroek van De Dokkelaers!

Korte broek

Wat draag je als je geen badpak of zwembroek aan hebt? Precies, een Dokkelaers broek! In de zomer of in het zwembad kunnen de temperaturen hoog oplopen, maar in deze stoere korte broek heb je het niet snel te warm. Net als het shirt is deze broek ideaal om te dragen tijdens het hardlopen, het gymmen, het tafeltennissen, jeu de boulen, noem maar op. Voor deze broek is niets te gek. Net als alle clubkleding is ook de broek uiteraard voorzien van ons mooie logo.

Grote sporttas

Deze fraai uitgevoerde, grote sporttas verlost je van al je logistieke zorgen. Hij is ideaal om mee te nemen naar wedstrijden, want al je spullen kun je er makkelijk in kwijt. Op de terugweg heb je nog ruimte over voor je gewonnen medailles of bekers. Rood is bovendien een praktische kleur. Dat verlies je niet snel uit het oog. Uiteraard wordt de tas voorzien van ons mooie Dokkelaers logo. Let ook op details zoals de zachte schouderband en de verschillende zijvakkendraag.

Rugzak

Deze stijlvolle rugzak is een maatje kleiner dan de grote sporttas. Hij is met name geschikt voor dagelijks gebruik, en natuurlijk om mee naar de trainingen te nemen. De hoge kwaliteit materialen van Craft gaan jaren mee. Uiteraard wordt de rugzak voorzien van ons mooie Dokkelaers logo. Hij is ook beschikbaar in het zwart.